סלט קפרזה קלאסי
מרכיבים:
– 4 עגבניות אדומות בשלות
– 400 גרם גבינת מוצרלה טרייה
– חופן עלי בזיליקום טריים
– 3 כפות שמן זית כתית מעולה
– 1 כף חומץ בלסמי (אופציונלי)
– מלח ים לפי הטעם
– פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנה:
1. פרסו את העגבניות והגבינת מוצרלה לפרוסות בעובי בינוני.
2. על צלחת הגשה, סדרו את פרוסות העגבנייה ופרוסות המוצרלה לסירוגין.
3. פזרו עלי בזיליקום טריים מעל הפרוסות.
4. בזקו מעל שמן זית וחומץ בלסמי (אם בחרתם להשתמש).
5. תבלו במלח ים ובפלפל שחור גרוס לפי הטעם.
6. הגישו מיד ונהנו מטעם הסלט הטרי והערב.
בתיאבון!
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.