ארוחת צהריים יומיומית עם עוף מתובל ואורז בסלט האניאס
מצרכים:
1. שני חזה עוף
2. כוס אורז בסמטי.
3. חצי כוס שימורי האניאס.
4. שני תפוחי אדמה.
5. מלח, פלפל שחור, כורכום.
6. חצי כוס שמן זית.
7. חצי כוס מים.
אופן ההכנה:
1. מניחים את העוף בסיר המתאים ומניחים עליו את המלח, הכורכום והפלפל שחור.
2. מוסיפים את השמן והמים ומבשלים עד שהעוף מוכן.
3. בעזרת מסירה מוסיפים את שימורי האניאס וטורפים היטב.
4. מתבלים את האורז במלח ופלפל שחור לפי ההוראות שעל האריזה.
5. כשהעוף והאורז מוכנים, מניחים את העוף על מטען מלא אורז ומניחים סביב את שימורי האניאס.
6. ניתן להגיש את המנה יחד עם סלט תפוח אדמה מקרר, לצד צנצנת של תיבול לפי הטעם.
בתיאבון!
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.