פנקייק יפני

Rating: 3.50/5. From 2 votes.
Please wait...
זמן הכנה
60 דקות
זמן בישול
60 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
קינוח
פורסם על ידי
פורסם ב
1 כוס
חלב בטמפרטורת החדר
1 כף
סוכר
2 יחידות
ביצים בטמפרטורת החדר
1 כפית
תמצית וניל
1/2 כפית
אבקת אפייה
1/4 כפית
מלח
1/2 כוס
קמח לבן
1 כפית
קורנפלור
1 יחידה
שמן לטיגון
1 כוס חלב בטמפרטורת החדר1 כף סוכר2 יחידות ביצים בטמפרטורת החדר1 כפית תמצית וניל1/2 כפית אבקת אפייה1/4 כפית מלח1/2 כוס קמח לבן1 כפית קורנפלור1 יחידה שמן לטיגון
פנקייק יפני

מתכון לפנקייק יפני

 

  • כדי לקבל פנקייקים אווריריים, חשוב להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר.
  • אם הבלילה סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד קצת חלב.
  • אם הפנקייק נשרף מהר מדי, יש להנמיך את האש.
  • ניתן להוסיף לפינקייקים תוספות כמו שוקולד צ'יפס, פרי או אגוזים.
  1. מערבבים יחד את החלב, הסוכר, הביצים והוניל בקערה גדולה עד שהתערובת אחידה.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את אבקת האפייה, המלח, הקמח והקורנפלור.
  3. מוסיפים את הקמח לקערת החלב ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
  4. מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. מוסיפים מעט שמן למחבת.
  5. יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת. מטגנים את הפנקייק עד שהוא מזהיב משני הצדדים, כ-2 דקות בכל צד.
  6. מגישים את הפנקייק עם סירופ מייפל, קצפת או פירות.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

עלייך להיות מחובר כדי להגיב.

להצטרפות

שף לי מתכונים