אטריות ביצים עם ירקות מוקפצים
רכיבים:
– 400 גרם אטריות ביצים
– 2 כפות שמן זית
– 1 בצל בינוני, חתוך לטבעות
– 2 שיני שום, כתושות
– 1 גזרים, חתוך לרצועות דקות
– 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
– 1 קישוא, חתוך לרצועות
– 100 גרם פטריות, פרוסות
– 2 כפות רוטב סויה
– מלח ופלפל לפי הטעם
– חופן כוסברה או פטרוזיליה קצוצה לקישוט
הוראות הכנה:
1. מתחילים בבישול אטריות הביצים: מביאים סיר מים גדול עם מעט מלח לרתיחה. מוסיפים את אטריות הביצים ומבשלים לפי הוראות היצרן עד שהן רכות. מסננים ומניחים בצד.
2. בזמן שהאטריות מתבשלות, מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
3. מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום והקישוא למחבת. מטגנים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתרככים מעט.
4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד 3 דקות עד שהן רכות.
5. מוסיפים את האטריות המבושלות למחבת ומערבבים בעדינות כל המרכיבים יחד.
6. מוסיפים את רוטב הסויה, מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עוד 2-3 דקות כדי שהאטריות יספגו את הטעמים.
7. מעבירים את האטריות לקערת הגשה, מקשטים בכוסברה או פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
בתיאבון!
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.