לחם טחינה ללא גלוטן

No votes yet.
Please wait...
פורסם על ידי
פורסם ב
לחם טחינה ללא גלוטן

לחם טחינה ללא גלוטן

מצרכים:
– 1 כוס טחינה גולמית
– 4 ביצים
– 1 כף דבש
– 1 כף חומץ תפוחים
– 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
– 1/4 כפית מלח

הוראות הכנה:
1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ורפדו תבנית לחם בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את הטחינה הגולמית עם הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. הוסיפו את הדבש, חומץ התפוחים, אבקת הסודה לשתייה והמלח לערבוב והמשיכו לערבב עד להתמזגות מלאה של כל החומרים.
4. שפכו את התערובת לתבנית המוכנה והשטיחו את הפנים בעזרת כף.
5. אפו בתנור במשך כ-25-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
6. הוציאו את הלחם מהתנור והניחו לו להתקרר כמה דקות בתבנית לפני שתוציאו אותו.
7. העבירו את הלחם לרשת קירור להמשך קירור מלא לפני החיתוך.

בתיאבון!

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

עלייך להיות מחובר כדי להגיב.

להצטרפות

שף לי מתכונים