מרק מיסו עם טופו ואצות

No votes yet.
Please wait...
פורסם על ידי
פורסם ב
מרק מיסו עם טופו ואצות

מרק מיסו עם טופו ואצות

מצרכים:
– 4 כוסות מים
– 3 כפות מחית מיסו (רצוי מיסו לבן או צהוב)
– 1/2 כוס טופו חתוך לקוביות קטנות
– 1/4 כוס אצות ואקמה, מושרות במים לכ-10 דקות ולאחר מכן מסוננות
– 2 כפות בצל ירוק קצוץ
– 1 כף סויה (לא חובה)
– 1/2 כוס פטריות שיטאקה טריות או מושרות ומסוננות

הוראות הכנה:
1. הביאו את המים לרתיחה בסיר בינוני.
2. הוסיפו את הפטריות והטופו למים הרותחים ובשלו עוד כ-5 דקות עד שהפטריות מתרככות מעט.
3. הנמיכו את האש והסירו את הסיר מהכיריים. הוסיפו את מחית המיסו לאט לאט אל המים תוך כדי ערבוב בעזרת כף עץ או מטרפה עד שהמיסו נמס לגמרי. חשוב לא להביא שוב לרתיחה לאחר הוספת המיסו.
4. החזירו את הסיר לאש נמוכה והוסיפו את האצות המסוננות. אפשר להוסיף את הסויה לפי הטעם.
5. בשלו עוד 2-3 דקות על אש נמוכה.
6. הגישו את המרק חם, ופזרו מעליו את הבצל הירוק הקצוץ לפני ההגשה.

בתיאבון!

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

עלייך להיות מחובר כדי להגיב.

להצטרפות

שף לי מתכונים