סלט טונה ים-תיכוני
רכיבים
– 2 קופסאות (כ-280 גרם) טונה בשמן זית, מסונן
– 1 בצל אדום קטן, חתוך לקוביות קטנות
– 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
– 1 מלפפון, חתוך לעיגולים
– 15 עגבניות שרי, חצויות
– 10 זיתים שחורים מגולענים, חצויים
– 2 כפות כוסברה טריה, קצוצה
– 2 כפות פטרוזיליה טריה, קצוצה
– מיץ מ-1 לימון טרי
– 3 כפות שמן זית
– מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
1. בקערה גדולה, הכניסו את הטונה המסוננת ופוררו אותה בעדינות בעזרת מזלג.
2. הוסיפו לקערה את הבצל האדום, הפלפל האדום, המלפפון, עגבניות השרי והזיתים.
3. פזרו מעל את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות.
4. בכוס קטנה, ערבבו את מיץ הלימון עם שמן הזית, והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מזגו את הרוטב מעל הסלט וערבבו בעדינות את כל המרכיבים כך שהרוטב יעטוף את הסלט בצורה אחידה.
6. הגישו מייד או אחסנו במקרר עד ההגשה.
בתאבון!
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.