- זמן הכנה
- 60 דקות
- זמן בישול
- 60 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- קינוח
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 29/07/2023
- 1 כוס
- חלב בטמפרטורת החדר
- 1 כף
- סוכר
- 2 יחידות
- ביצים בטמפרטורת החדר
- 1 כפית
- תמצית וניל
- 1/2 כפית
- אבקת אפייה
- 1/4 כפית
- מלח
- 1/2 כוס
- קמח לבן
- 1 כפית
- קורנפלור
- 1 יחידה
- שמן לטיגון
מתכון לפנקייק יפני
- כדי לקבל פנקייקים אווריריים, חשוב להשתמש בביצים בטמפרטורת החדר.
- אם הבלילה סמיך מדי, ניתן להוסיף עוד קצת חלב.
- אם הפנקייק נשרף מהר מדי, יש להנמיך את האש.
- ניתן להוסיף לפינקייקים תוספות כמו שוקולד צ’יפס, פרי או אגוזים.
- מערבבים יחד את החלב, הסוכר, הביצים והוניל בקערה גדולה עד שהתערובת אחידה.
- בקערה נפרדת, מערבבים יחד את אבקת האפייה, המלח, הקמח והקורנפלור.
- מוסיפים את הקמח לקערת החלב ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
- מחממים מחבת טפלון על אש בינונית. מוסיפים מעט שמן למחבת.
- יוצקים כ-1/4 כוס מהבלילה למחבת. מטגנים את הפנקייק עד שהוא מזהיב משני הצדדים, כ-2 דקות בכל צד.
- מגישים את הפנקייק עם סירופ מייפל, קצפת או פירות.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!