פסטה עם פסטו וקישואים

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...
פורסם על ידי
פורסם ב
פסטה עם פסטו וקישואים

פסטה עם פסטו וקישואים

מרכיבים:
– 400 גרם פסטה (לבחירתכם: ספגטי, פנה, פפרדל)
– 2 קישואים בינוניים, פרוסים לעיגולים דקים
– 3 כפות שמן זית
– 100 גרם עלי בזיליקום טריים
– 50 גרם צנוברים
– 2 שיני שום
– 50 גרם פרמזן מגורר
– מלח ופלפל לפי הטעם
– מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה:

1. בשלו את הפסטה במים רותחים עם מעט מלח עד שהיא מגיעה לדרגת אל דנטה (תמיד הקפידו על הוראות היצרן). סננו את הפסטה ושמרו בצד מעט ממי הבישול.

2. במחבת גדולה, חממו 2 כפות שמן זית והוסיפו את פרוסות הקישואים. טגנו אותם עד שהם מתרככים ומשחימים מעט. עליכם להקפיד להפוך אותם מדי פעם כדי לטגן באופן אחיד.

3. במעבד מזון, ערבבו עלי בזיליקום, צנוברים, שום, 3 כפות שמן זית ומיץ לימון. עבדו עד לקבלת מרקם חלק. הוסיפו את הפרמזן ותבלו במלח ופלפל. אם יש צורך, הוסיפו מעט ממי הפסטה ששמרתם כדי לשפר את המרקם.

4. החזירו את הפסטה המבושלת למחבת עם הקישואים. ערבבו עם רוטב הפסטו ודאגו לערבב היטב כך שהפסטה והקישואים יכסו ברוטב באופן אחיד.

5. הגישו מיד, עם קצת פרמזן נוסף וזילוף קל של שמן זית מעל, אם רוצים.

בתיאבון!

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

עלייך להיות מחובר כדי להגיב.

להצטרפות

שף לי מתכונים