פרנץ' טוסט קלאסי french toast
מרכיבים:
– 4 פרוסות לחם חלה או בריוש
– 2 ביצים
– 1/2 כוס חלב
– 1 כפית תמצית וניל
– 1 כף סוכר
– קמצוץ מלח
– 1 כף חמאה
– אבקת סוכר, לקישוט
– סירופ מייפל, להגשה
– פירות טריים (כגון תותים, בננות או אוכמניות), להגשה
הוראות הכנה:
1. הכנת התערובת: בקערה בינונית, טורפים את הביצים. מוסיפים את החלב, תמצית הווניל, הסוכר והמלח. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. טבילה: מחממים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. טובלים כל פרוסת לחם בתערובת הביצים, מוודאים שהלחם ספוג היטב משני הצדדים.
3. טיגון: מניחים את פרוסות הלחם במחבת החמה ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד, או עד שהלחם מקבל צבע זהוב ומעט פריך.
4. הגשה: מפזרים אבקת סוכר מעל פרוסות הפרנץ' טוסט ומגישים עם סירופ מייפל ופירות טריים בצד.
טיפ:
– ניתן להוסיף לתערובת גם קמצוץ קינמון לקבלת טעמים חמים ועשירים יותר.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.