צ'ורוס קלאסי

No votes yet.
Please wait...
פורסם על ידי
פורסם ב
צ'ורוס קלאסי

צ'ורוס קלאסי

רכיבים:
– 1 כוס מים
– 2 כפות סוכר
– 1/2 כוס חמאה (100 גרם)
– קורט מלח
– 1 כוס קמח לבן
– 3 ביצים
– שמן לטיגון עמוק

לציפוי:
– 1/2 כוס סוכר
– 1 כף קינמון טחון

אופן ההכנה:

1. הכנת הבצק:
1. בסיר בינוני, חממו את המים, הסוכר, החמאה והמלח עד לרתיחה.
2. הורידו מהאש והוסיפו את הקמח בבת אחת. ערבבו במהירות עם כף עץ עד שהבצק מתאחד ונפרד מדפנות הסיר.
3. החזירו לאש נמוכה ובשלו את הבצק תוך ערבוב מתמיד למשך 1-2 דקות נוספות לייבוש הבצק מעט.
4. הסירו מהאש והעבירו לקערה גדולה. הניחו לבצק להתקרר כ-5 דקות.

2. הוספת הביצים:
1. הוסיפו את הביצים אחת אחת לבצק. ערבבו היטב אחרי כל הוספה עד שהתערובת חלקה ואחידה.

3. טיגון הצ'ורוס:
1. חממו שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת לכ-180 מעלות צלזיוס.
2. העבירו את הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב רחב.
3. זלפו רצועות של כ-10 ס"מ לתוך השמן החם, גזרו את הבצק עם מספריים במידת הצורך.
4. טגנו את הצ'ורוס עד שהם זהובים ופריכים משני הצדדים, כ-2-3 דקות לכל צד.
5. הוציאו והניחו על נייר סופג.

4. ציפוי:
1. ערבבו את הסוכר והקינמון בקערה.
2. גלגלו כל צ'ורוס בתערובת הסוכר והקינמון בעודם חמים.

הגשה:
הגישו את הצ'ורוס חמים עם שוקולד מומס, ריבת חלב או רוטב טופי לטבילה. בתיאבון!

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

עלייך להיות מחובר כדי להגיב.

להצטרפות

שף לי מתכונים