קבב עיראקי בהכנה קלה

Rating: 4.67/5. From 3 votes.
Please wait...
זמן הכנה
40 דקות
זמן בישול
40 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
ארוחת ערב
פורסם על ידי
פורסם ב
1 יחידה
בצל
1 ק''ג
בשר טחון קצוץ דק
2 כפיות
מלח
1 כפית
פלפל שחור טחון
2 כפות
קמח
1/2 צרור
סלרי
1 יחידה בצל1 ק''ג בשר טחון קצוץ דק2 כפיות מלח1 כפית פלפל שחור טחון2 כפות קמח1/2 צרור סלרי
קבב עיראקי בהכנה קלה

קבב עיראקי בהכנה קלה המטבח העיראקי מפורסם במתכוני הקבב הנפלאים והטעימים שלו, נסו להכין בצורה הכי קלה ובטעם נפלא

  1. מסננים את תערובת הבצל והסלרי למסננת וסוחטים אותה בידיים כדי להיפטר מכמה שיותר נוזלים, ואז שמים אותה בקערה. מוסיפים את הבשר ומערבבים את החומרים עד שהם חופפים.
  2. מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לשעה.
  4. מרטיבים את הידיים במעט מים, ואז מעצבים את הבשר הכבוש לאצבעות סביב שיפודי הגריל וצולים על הגחלים.
  5. משאירים אותו עד שהוא מסמיך ואז מגישים אותו חם.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

כתיבת תגובה

הערה: הערות באתר האינטרנט משקפות את התצוגות של המחברים המתאימים שלהם, ולא בהכרח את התצוגות של פורטל אינטרנט זה. החברים מתבקשים להימנע מעלבונות, קללות וביטויים וולגריים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל תגובה ללא הודעה מוקדמת או הסברים.

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה חתומים עם *

*
*

להצטרפות

שף לי מתכונים