- זמן הכנה
- 40 דקות
- זמן בישול
- 40 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- ארוחת ערב
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 28/03/2022
- 1 יחידה
- בצל
- 1 ק''ג
- בשר טחון קצוץ דק
- 2 כפיות
- מלח
- 1 כפית
- פלפל שחור טחון
- 2 כפות
- קמח
- 1/2 צרור
- סלרי
קבב עיראקי בהכנה קלה המטבח העיראקי מפורסם במתכוני הקבב הנפלאים והטעימים שלו, נסו להכין בצורה הכי קלה ובטעם נפלא
- מסננים את תערובת הבצל והסלרי למסננת וסוחטים אותה בידיים כדי להיפטר מכמה שיותר נוזלים, ואז שמים אותה בקערה. מוסיפים את הבשר ומערבבים את החומרים עד שהם חופפים.
- מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את הקמח ומערבבים עם הידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לשעה.
- מרטיבים את הידיים במעט מים, ואז מעצבים את הבשר הכבוש לאצבעות סביב שיפודי הגריל וצולים על הגחלים.
- משאירים אותו עד שהוא מסמיך ואז מגישים אותו חם.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!