- זמן הכנה
- 40 דקות
- זמן בישול
- 40 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- בריאות
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 29/03/2022
הגישו מנת במיה טעימה בתפריט שלכם , נסו אותה מבלי להוסיף בשר ותהנו עם המשפחה מהטעם הקל והייחודי שלה
- מחממים את השמן בסיר על הכיריים, מוסיפים את הבמיה ומטגנים 10 דקות עד שהיא נבול, ואז מסירים את הבמיה ומניחים על תוספת.
- מוסיפים לסיר שום, עגבניות ובצל ומערבבים שתי דקות.
- מוסיפים את המים, המלח, הפלפל והבמיה ומביאים את התערובת לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומשאירים למשך 30 דקות או עד שהבמיה מבושלת ומסמיכה.
- מסירים את הסיר מהאש, יוצקים את הבמיה לכלי הגשה ומגישים חם עם אורז או לחם לפי הרצון.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!