כותרת: נודלס בסגנון אסיאתי עם ירקות וטופו
מרכיבים:
– 200 גרם אטריות נודלס (עדיף אורז או ביצה לפי העדפתכם)
– 200 גרם קוביות טופו
– 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
– 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
– 1 קישוא, חתוך לרצועות
– 100 גרם פטריות שמפיניון, פרוסות
– 3 כפות שמן סויה
– 2 כפות רוטב סויה
– 1 כף שמן סומסום
– 2 שיני שום, כתושות
– 1 כף ג'ינג'ר מגורר
– מלח ופלפל לפי הטעם
– בצל ירוק קצוץ, להגשה
– שומשום קלוי, להגשה
הוראות הכנה:
1. הכינו את האטריות לפי הוראות האריזה ונקזו היטב.
2. חממו כף שמן סויה במחבת גדולה על להבה בינונית והוסיפו את קוביות הטופו. טגנו עד שהן מוזהבות מכל הצדדים. אוספים את הטופו המוזהב ומניחים בצד.
3. הוסיפו את שאר שמן הסויה למחבת והכניסו את השום והג'ינג'ר המגורר. טגנו כמה שניות עד שעולה ריח נעים.
4. הוסיפו למחבת את הגזר, הפלפל, הקישוא והפטריות. טגנו 5-7 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
5. השיבו את קוביות הטופו למחבת, והוסיפו את רוטב הסויה ואת שמן הסומסום. ערבבו היטב כך שכל המרכיבים יתבשלו יחד ונספגים בטעמים.
6. הוסיפו את האטריות המסוננות למחבת וערבבו היטב כך שהן יתקבלו את כל הטעמים מהירקות והטופו. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
7. הגישו את הנודלס בקערה, פזרו מעל בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי.
בתיאבון!
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.