- זמן הכנה
- 15 דקות
- זמן בישול
- 30 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- ארוחה מהירה
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 29/07/2023
- 1 כוס
- מים חמימים(37 מעלות)
- 2 כפיות
- שמרים יבשים פעילים
- 1 כף
- סוכר
- 2 כפיות
- מלח
- 3 כוסות
- קמח לבן מנופה
- 1 כף
- שמן זית
מתכון לפיצה ללא התפחה
- בקערה גדולה, מערבבים יחד את המים, השמרים והסוכר. מכסים ומניחים בצד ל-5 דקות, או עד שהשמרים מתחילים לבעבע.
- מוסיפים את המלח והקמח לקערה ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומועכים אותו במשך 5 דקות, או עד שהוא חלק וגמיש.
- מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומניחים בצד ל-10 דקות, או עד שהוא מכפיל את גודלו.
- מחממים תנור ל-230 מעלות
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר של 30 סנטימטר.
- מורחים את הבצק ברוטב פיצה ומפזרים גבינה מגורדת ותוספות לפי הטעם.
- אופים את הפיצה בתנור במשך 10-12 דקות, או עד שהגבינה נמסה והבצק מזהיב.
- מגישים מיד.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.